Contact: 0749-093-222
office@dermaceutica.ro

Dermatologie estetica

Home - Ce tratam? - Dermatologie estetica

Atenuarea liniilor fine si ridurilor

Ridurile sunt consecinta fireasca a procesului de imbatranire, mostenirea genetica avand un rol important, dar nu definitoriu! Pe masura ce inaintam in varsta, celulele se divid mai lent si dermul se subtiaza. Elastina si colagenul care sustin straturile superficiale devin mai slabe, nu se mai regenereaza correct, si pot cauza aparitia ridurilor de suprafata. Secretia glandelor sebacee scade de asemenea cu varsta si contribuie de asemenea la instalarea ridurilor.

Dermatologia estetica vine in ajutorul tau pentru atenuarea ridurilor. Abordarea personalizata in cadrul clinicii Dermaceutica permite rezultate naturale.

Tendinta actuala este de a evita un aspect “blocat”, imobil al fetei, de aceea tehnicile de ultima ora implementate de noi permit atat imbunatatirea aspectului pielii, cat si remodelarea conturului fetei.

Tratamentul ales depinde de aspectul ridurilor:

Un exemplu: santurile nazolabiale. Cu trecerea timpului, se pierde tesutul adipos de la nivelul fetei, prima data la nivelul obrajilor. Aceasta pierdere de volum accentuata de gravitatie duce la aparitia faldurilor si ridurilor

Atenuarea ridurilor este realizata in cadrul clinicii DERMACEUTICA prin proceduri estetice nechirurgicale:

Tratamente

Vizualizare tarife