Contact: 0749-093-222
office@dermaceutica.ro

Dermatologie estetica

Home - Ce tratam? - Dermatologie estetica

Biorevitalizare Sunekos

Noua gama SUNEKOS  este prezenta pentru pacientii Dermaceutica!

Biorevitalizarea cutanata cu Sunekos®200 este o procedură medicala inovatoare si eficientă care stimuleaza vitalitatea celulelor din straturile mai profunde ale pielii (fibroblastele) si le ofera nutrientii necesari (aminoacizii) pentru regenerarea colagenului si elastinei pielii. 

Workshopul de lansare a gamei SUNEKOS, sustinut de personalitati marcante ale dermatologiei si chirurgiei estetice din Italia, la care a fost invitata si dna. Dr. Monica Darmanescu,a avut loc pe 27 februarie 2016 in cadrul Congresului de Medicina si Chirurgie estetica SIESS din Bologna. Noua gama Sunekos a aparut in urma cercetarilor specializate ale Laboratoarelor Professional Dietetics din Milano.

Biorevitalizare Sunekos 

Zone recomandate: 

Indicații:

Contraindicații:


Formula SUNEKOS e brevetata, unica, avand in compozitie acid hialuronic si 6 aminoacizi specifici, in formula superioara celor existente in Romania (stimuleaza regenerarea colagenului si elastinei tegumentare, cu rezultate exceptionale in reintinerirea pielii, tratamentul cicatricilor atrofice, vergeturilor. Noua gama va fi lansata in mod oficial in Romania in cadrul Congresului Societatii de Antiaging din Romania in luna mai a acestui an.

NOUA GENERATIE pentru Biorevitalizarea cutanata - SUNEKOS - cu aminoacizi specifici colagenului, elastinei, acid hialuronic si SUNEKOS peeling trofic in concentratie inalta fara exfoliere vizibila este disponibila pacientilor Dermaceutica!

Indicatiile tratamentului de biorevitalizare cutanata Sunekos includ:

Indicatiile peelingului Sunekos cu actiune trofica in  concentratie inalta si exfoliere controlata (fara exfoliere vizibila!!):

 

 

Tratamente

Vizualizare tarife