Contact: 0749-093-222
office@dermaceutica.ro

Dermatologie estetica

Home - Ce tratam? - Dermatologie estetica

Procedurile dermatoestetice includ utilizarea neuromodulatorilor (botox), fillerelor (acidul hialuronic- asa zisul “liquid lifting”), mezoterapiei, terapiei regenerative (cu PRP - "platelet rich plasma" sau plasma bogata in trombocite), rejuvenarii laser, microdermabraziunii, peelingului chimic, terapiei de inductie a colagenului cu ace ("skin needling" - DERMAPEN), liftingului cu fire resorbabile (PDO), cosmeceuticelor antiaging.

Dr Monica Darmanescu utilizeaza o gama completa de fillere de ultima generatie si inovatoare, folosind cele mai avansate tehnici de injectare pentru obtinerea aspectului dorit, natural.

Cu atentie la detalii, tehnici delicate, stergem ani de pe chipul tau in cateva minute, atenuand pierderile de volum, ridurile, cearcanele, pliurile adanci de la nivelul fetei.

Astfel, fillerele cosmetice iti pot reda volumul tineresc al fetei, conducand la un aspect natural in care conturul facial e refacut, cearcanele estompate, liniile si neregularitatile tenului atenuate pana la disparitie, mainile si decolteul cu aspect rejuvenat.

Toate aceste proceduri sunt efectuate in anestezie locala topica (crema anestezica).

De asemenea, ultimele abordari in materie de terapii regenerative antiaging sunt implementate in cadrul clinicii noastre.

Credem ca fiecare pacient merita sa-si mentina aspectul si sa arate bine cu trecerea timpului, si in cadrul clinicii Dermaceutica vei reusi sa-ti indeplinesti aceasta dorinta.

In cadrul clinicii abordam personalizat fiecare pacient in parte. Astfel, o abordare unitara a esteticii faciale, cu ajutorul metodelor antiaging utilizate cu arta in cadrul clinicii noastre, va duce la rezultate optime.

Esti pregatita sa devii mai increzatoare in tine, mai radianta, si, de ce nu, sa intorci timpul inapoi cu cativa ani de pe chipul tau? Programeaza-te la un consult de dermatoestetica in cadrul clinicii DERMACEUTICA.

Tratamente

Vizualizare tarife