Contact: 0749-093-222
office@dermaceutica.ro

Dermatologie estetica

Home - Ce tratam? - Dermatologie estetica

Fotorejuvenare

Tratamentul ridurilor fine, porilor mariti, texturii aspre, cicatricilor si eritemului. Terapia cu Laser Genesis este o tehnologie inovatoare, unica în lume, aplicata barbatilor si femeilor pentru o piele sanatoasa si frumoasa. Este o procedura medicala cosmetica noninvaziva ce poate fi recomandata oricui, la orice vârsta, pentru mentinerea tonicitatii, stralucirii si tineretii pielii noastre. De asemenea trateaza rosaceea.

Acum puteti avea o înfatisare mai tânara tratând acele probleme asociate în general cu semnele premature ale îmbatrânirii si efectele nocive ale soarelui, ca de pilda eritemul excesiv, porii mariti (coaja de portocala), textura inegala, aspra si ridurile fine.


Diferenta Laser Genesis
Procedura Laser Genesis foloseste tehnologia laser Cutera non-invaziva pentru a trata eficient ridurile fine, porii mariti, textura inegala a pielii, eritemul difuz si cicatricile. De asemenea, împreuna cu procedura LimeLight, trateaza rosaceea. Puteti observa îmbunatatiri usoare dar consistente dupa fiecare tratament, fara efecte secundare nedorite. Tratamentele sunt relaxante, confortabile. Le puteti efectua în pauza de masa.

Ce zone pot fi tratate?
Pacientii tratati cu Laser Genesis au raportat rezultate excelente pe fata si gât, însa recomandam aceasta terapie pentru diminuarea cicatricilor recente si din alte parti ale corpului.

Ce este eritemul difuz? Rosaceea?
Eritemul difuz este înrosirea generala a fetei. Aceasta problema este cauzata de capilarele dilatate, ceea ce duce la impresia generala de roseata pregnanta, cu vase de sânge vizibile. Zonele cele mai frecvent afectate sunt nasul, fruntea si obrajii. Roseata difuza este deseori asociata cu rosacea. Laser Genesis împreuna cu LimeLight va ajuta în doar câteva sedinte sa reduceti promptitudinea si intensitatea episoadelor de “flush”, pâna la disparitia lor.

Ce simt în timpul procedurii?
Majoritatea pacientilor descriu tratamentul ca fiind relaxant. Veti simti o usoara încalzire a suprafetei pielii în timpul procedurii. Va puteti relua imediat activitatea normala. Eficienta tratamentului se manifesta prin aparitia unui slab eritem (roseata) care dispare în câteva minute dupa tratament. Ca dupa orice tratament laser trebuie sa folositi creme de protectie solara în timpul activitatilor în aer liber.

Cum actioneaza Laser Genesis?
Laserul Genesis încalzeste dermul papilar, si astfel stimuleaza producerea de colagen nou. În capilarele dilatate se genereaza o caldura suplimentara datorita absorbtiei crescute, ceea ce reduce eritemul difuz.

Ce trebuie sa fac înainte de tratament?
Nu veti avea nevoie de gel, crema anestezica sau gheata înainte de tratament. Înainte de tratamentul Laser Genesis propriu-zis, va trebui sa îndepartati orice urma de machiaj sau crema hidratanta si, în unele cazuri, sa radeti zona care urmeaza sa fie tratata, pentru confort. Medicul nostru va supraveghea toate aceste pregatiri si va efectua tratamentul.

De câte sedinte voi avea nevoie?
Rezultatele de durata a unei singure sedinte sunt de cele mai multe ori discrete. Rezultatele imediate sunt însa evidente. În medie, este nevoie de patru pâna la sase sedinte pentru a obtine rezultate optime mentinute in timp. Consultati medicii nostri pentru mai multe informatii despre rezultatele estimate sau numarul de sedinte necesare.

Rejuvenare IPL Limelight

LimeLight este un tratament non-invaziv cu luminã pulsatã ce poate fi adaptat oricãrui tip de piele si vârstã. Este un tratament de reîntinerire a pielii, deosebit de eficient, cu minim disconfort.

Ce este LimeLight Facial?

LimeLight Facial este un tratament inovativ non-invaziv de reîntinerire a pielii.

Îmbunãtãteste textura pielii si reduce imperfecþiunile cauzate de îmbãtrânire si soare.

Ce zone pot fi tratate?

Este ideal pentru fatã, gât si decolteu. Trateazã cu mult succes eritemul, telangiectaziile (mici vene) sau petele închise la culoare. Petele mai deschise la culoare, greu de tratat pânã acum, rãspund foarte bine la tratamentul cu LimeLight.

Cum actioneaza tratamentul?

Tratamentul poate fi adaptat oricãrui tip de piele prin selectarea unor anumiti parametri. Efectul terapeutic este produs de încãlzirea celulelor pigmentate.

Ce simtiti în timpul tratamentului LimeLight?

Când piesa de mânã este plasatã pe piele, veti simti o senzatie de rãcoare si confort. Când pulsul de luminã este emis, este posibil sã simtiti pentru scurt timp o usoarã senzatie de întepaturã.Se utilizeazã gelul pentru a rãci pielea înainte de tratamentele vasculare. Nu este nevoie de calmante sau anestezie.

Cât dureaza un tratament?

Durata tratamentului depinde de mãrimea zonei tratate. Totusi, majoritatea tratamentelor dureazã mai putin de o orã.

De câte tratamente este nevoie?

În mod normal, este suficient un tratament sau douã pentru a observa rezultate spectaculoase. Tratamente suplimentare pot fi necesare în cazul petelor cu suprafatã mare sau închise la culoare sau pentru zonele cu densitate mare de pistrui sau grav afectate de soare.

Ce se întâmpla dupa tratament?

Imediat dupã tratament, petele se vor închide la culoare. Puteti observa si o usoara înrosire si inflamare a pielii din vecinãtate. În general, aceste simptome dispar în douã ore. Pentru reducerea acestor efecte nedorite, se aplicã imediat dupã tratament foliile calmante Natragel, care hidrateazã si decongestioneazã în paralel. Puteti aplica machiaj pe zona tratata.

Când voi vedea rezultatele?

Majoritatea pacientilor observã o îmbunãtãtire vizibilã în decurs de douã pânã la trei sãptãmâni de la tratament. Tenul va arãta curat si întinerit. Totusi, rezultatul final va fi observat dupã o lunã sau mai mult.

Petele si eritemul vor reaparea in timp?

In timp, pot aparea noi pete sau vene inestetice dacã pielea este expusã din nou la soare si aceste pete pot fi îndepãrtate prin aceeasi procedurã. Folositi creme de protectie solarã pentru a reduce efectele soarelui si aparitia petelor si eritemului excesiv. Rosacea nu poate fi “vindecatã”, însã aspectul pielii poate fi mult îmbunãtãtit prin tratamentul LimeLight.

Tratamente

Vizualizare tarife