Contact: 0749-093-222
office@dermaceutica.ro

Dermatologie estetica

Home - Ce tratam? - Dermatologie estetica

Microdermabraziune cu diamante

O procedura ultramoderna, neinvaziva, de curatare si regenerare a pielii este microdermabraziunea. Este o tehnica folosita de catre medicii dermatologi si esteticieni prin care este indepartat, prin absorbtie, stratul superficial epidermic si celulele moarte din acesta, stimuland, in acelasi timp, neoproductia de colagen si elastina. Procedura este potrivita oricarui tip de piele. 

Este un tratament sigur, cu indicatii  in riduri si linii fine de expresie, pori mariti, pete rosii, vergeturi, celulita, depigmentari sau hiperpigmentari, puncte albe si negre, acnee, cicatrici, piele imbatranita, grasa sau lipsita de stralucire.

In clinica Dermaceutica, aparatul cu care este efectuata microdermabraziunea inlocuieste metoda clasica de microdermabraziune cu un sistem inovator, cristalele de diamant. Tratamentul este hipoalergenic, are o capacitate extraordinara de exfoliere, intensifica efectul altor tratamente ale pielii si produce rezultate vizibile imediate.

Microdermabraziunea cu particule de diamant nu are efecte secundare. Este posibil ca, dupa sedinta, zona sa fie usor inrosita, reglandu-se in maxim 24 h. Se recomanda evitarea expunerii la razele UV si folosirea unei creme cu factor de protectie. 

Microdermabraziunea cu diamante este o procedura cosmetica ultramoderna ce combina efectul abraziv al cristalelor de diamant taiate cu laser cu curatarea prin absorbtie, inlaturand, astfel, stratul superficial al pielii. In acelasi timp, celulele moarte sunt evacuate prin absorbtie intr-o maniera sterila si controlabila.

Pristine, aparatul pe care clinica Dermaceutica il detine,  inlocuieste metoda clasica de microdermabraziune cu cristale de aluminiu, cu un sistem inovator, cristalele de diamant. Poate fi aplicat la nivelul fetei, gat, decolteu sau pe intrega suprafata a corpului si este potrivit pentru orice tip de piele. Tratamentul este sigur si hipoalergenic, are o capacitate extraordinara de exfoliere, intensifica efectul altor tratamente ale pielii si produce rezultate vizibile imediate.

Beneficii si avantaje ale microdermabraziunii Pristine:

Cum se desfasoara o sedinta de microdermabraziune?

Inainte de sedinta, se demachiaza tenul cu produsele CliniCare, demachiant matasos si toner. Apoi urmeaza o demachiere suplimentara cu o spuma vegetala. In continuare Gelul matasos de peeling va indeparta celulele moarte din stratul superior al pielii (contine enzime din fructe, calmeaza si rearanjeaza textura pielii), completat cu o degresare suplimentara in cazul unui ten gras predispus la acnee (solutie degresanta cu acid glycolic si extract de Hamamelis).

Se alege capatul de diamant potrivit tipului de ten si se ataseaza dispozitivului in forma de creion. Incepe procedura: in functie de zona de lucru, miscarile sunt circulare si liniare, perpendiculare, orientate spre interior sau spre exterior.

O sedinta de microdermabraziune dureaza in jur de 20 minute.

Dupa exfolierea completa, se aplica o masca cu efect calmant, o crema hidratanta, si o alta cu factor de protectie solara.

Pentru completarea tratamentului se aplica, dupa caz, in functie de afectiune, un ser tratament intensive din gama Natuvalia (medi+ derma);  (tratament depigmentant, anticuperozic, cu efect de luminozitate, cu effect de lifting.

Exista efecte secundare?

Microdermabraziunea cu particule de diamant nu are efecte secundare. Este posibil ca, dupa sedinta, zona sa fie usor inrosita (eritem) dar va disparea in maxim 24 h. Se recomanda evitarea expunerii la razele UV si folosirea unei creme cu factor de protectie.

NU se recomanda tratamentul in caz de:

Recomandari

Tratamentul de remodelare a suprafetei pielii se realizeaza de catre un expert clinician, o asistenta medicala sau de catre un doctor. In mod normal, tratamentul se va desfasura pe parcursul a 6 – 8 sedinte, cu pauze de doua saptamani intre ele. Pentru tratamentele generale, se recomanda o sedinta pe luna.

 

Tratamente

Vizualizare tarife