Contact: 0749-093-222
office@dermaceutica.ro

Dermatologie estetica

Home - Ce tratam? - Dermatologie estetica

Microdermabraziune + tratament intensiv Natuvalia

Microdermabraziunea cu diamante este o procedura cosmetica ultramoderna ce combina efectul abraziv al cristalelor de diamant taiate cu laser cu curatarea prin absorbtie, inlaturand, astfel, stratul superficial al pielii. In acelasi timp, celulele moarte sunt evacuate prin absorbtie intr-o maniera sterila si controlabila.

Procedura are rolul de a curata usor si a indeparta  celulele moarte din stratul epidermic, stimuland, in acelasi timp, productia de noi celule, colagen si elastina.

De asemenea, trateaza pielea afectata de expunerea excesiva la soare, zonele congestionate, acneea, cicatricile, hiperpigmentarea si pielea imbatranita, grasa sau lipsita de stralucire si reduce aparitia ridurilor, porilor mariti, petelor rosii, vergeturilor, celulitei, depigmentarilor datorate varstei, punctelor albe si negre.

Cum se desfasoara o sedinta de microdermabraziune?

Inainte de sedinta, se demachiaza tenul cu produsele specifice, marca Clinicare. Se aplica o masca hidratanta, daca tenul este foarte deshidratat. Se alege capatul de diamant si se ataseaza dispozitivului in forma de creion. Incepe procedura: in functie de zona de lucru, miscarile sunt circulare sau in cruce, orientate spre interior sau spre exterior. O sedinta de microdermabraziune dureaza in jur de 20 minute. Dupa exfolierea completa, se aplica o masca cu efect calmant, o crema hidratanta si o alta cu factor de protectie solara.

Pentru ca tratamentul sa fie intensiv, medicul dermatolog va poate aplica o fiola Natuvalia, care cuprinde un ser puternic revitalizant si hidratant, cu efect imediat de lifting. In functie de caz, se stabileste ce tip de fiola se foloseste:

Tratamente

Vizualizare tarife