Contact: 0749-093-222
office@dermaceutica.ro

Dermatologie estetica

Home - Ce tratam? - Dermatologie estetica

Peeling laser Pearl

Peelingul cu laser este o metoda sigura si eficienta in tratarea si stergerea ridurilor fine si profunde de pe fata, cicatricilor post acneice, post traumatice, petelor hiperpigmentare, porilor dilatati. Infrumuseteaza pielea, stimuleaza colagenogeneza si ii reda stralucirea si tonusul.

Este folosit un laser YSGG, care ofera siguranta si o recuperare rapida post peeling. Acesta emite o lumina cu lungime de unda 2790 nm, patrunzand in piele, regenerand-o.

Peeling PEARL: Actioneaza asupra stratului superficial al pielii, vaporizandu-l, in functie de nevoile pacientului. Rezulta o usoara exfoliere a acestuia, pielea continuand sa se descuameze inca 3-4 zile dupa procedura. Acest tip de peeling este indicat ridurilor si cicatricilor fine si petelor superficiale de pe piele.

PEELING PEARL FRACTIONAL: Actioneaza in profunzimea pielii, pentru tratarea ridurilor profunde de la nivelul fetei, a cicatricilor puternic pronuntate, a petelor rezultate in urma expunerii solare, porilor dilatati. Pielea va fi rosie iar descuamarea, in acest caz, dureaza aproximativ 5-7 zile.

PEELING FUSION: Este procedura care le cuprinde pe celelalte doua, actionand atat superficial cat si in profunzimea pielii, generand sinteza de nou colagen si uniformizarea pielii.

Tipul de peeling se stabileste in urma intalnirii cu medicul dermatolog si in functie de gradul de afectare a pielii. Este foarte importanta crema hidratanta, prescrisa de acesta, dupa procedura. Este interzisa  expunerea la razele UV, 6 luni post interventie.

Procedura este contraindicata persoanelor cu boli de piele, boli autoimune, cancer de piele, sub tratament cu fotosensibilizante, femeilor insarcinate sau care alapteaza. 

Tratamente

Vizualizare tarife