Contact: 0749-093-222
office@dermaceutica.ro

Dermatologie estetica

Home - Ce tratam? - Dermatologie estetica

Restructurare cutanata Redensity (Teosyal)

T E O S Y A L  R E D E N S I T Y   I

Teosyal Redensity I este un tratament injectabil mezoterapic care reface capacitatea naturala a pielii de a reflecta lumina si a o redensifica datorita unei formule speciale si patentate.  

Contine acid hialuronic 15 mg – o concentratie ideala pentru rehidratarea si redensificarea dermului, un complex dermo-restructurant: opt aminoacizi ( Glicina, Lisina, Treonina, Prolina + Isoleucina, Leucina, Valina, Arginina ), trei antioxidanti ( Glutathion, N-acetyl-L-cisteina, Acid Alphalipoic, doua minerale ( Zinc si Cupru ), vitamin B6, anestezic- pentru un confort sporit al pacientului in timpul injectarii.         

Tratamentul consta in realizarea de microinjectii de-a lungul dermului astfel incat acidul hialuronic si complexul dermo-restructurant sunt disipate in mod uniform in piele. Recomandat pentru orice varsta, indeosebi femeilor care doresc sa-si pastreze pielea tonifiata, Redensity I este un tratament non-invaziv, nedureros, special creat pentru redarea tonusului si a stralucirii pielii, estomparea ridurilor si a liniilor fine. Este un protocol simplu si eficient ce consta in efectuarea a trei sedinte, la interval de 3 saptamani, ce confera rezultate cumulative incepand de la prima sedinta.

Teosyal Redensity este potrivit pentru tratamentul fetei, gatului, decolteului, iar rezultatul consta in pielea uniform si natural revitalizata, radianta si fina.

Tratamente

Vizualizare tarife