Contact: 0749-093-222
office@dermaceutica.ro

Dermatologie estetica

Home - Ce tratam? - Dermatologie estetica

Laser vascular Cutera COOLGLIDE

PENTRU BARBATI SI FEMEI CU ORICE TIP DE PIELE

Acum atat barbatii cat si femeile pot transforma în amintire inesteticele vase pe fata si de pe picioare, datorita tehnologiei Cutera Xeo CoolGlide. Fara injectii dureroase, fara taieturi, fara cicatrici!

Cu cea mai noua tehnologie, cu un design unic si caracteristici tehnice care ofera cele mai bune rezultate in deplina siguranta pentru pacienti, Cutera Xeo CoolGlide trateaza sigur si eficient atât micile vase de sânge de pe fata sau picioare, cât si vasele mai mari albastre de pe picioare, la femei si barbati cu orice tip de piele.

Diferenta Cutera Xeo!
Cutera Xeo este ultima tehnologie laser pentru tratarea vaselor de sânge inestetice, care combina lungimea de unda bine aleasa – 1064nm – cu parametri flexibili, adaptati fiecarui tip de vas. Astfel, tratamentul este individualizat fiecarui pacient în parte pentru cele mai bune rezultate, fara riscuri.

Ce tipuri de vene pot fi tratate?
Cutera Xeo poate îndeparta venele inestetice din orice parte a corpului. Venele mici faciale (cuperoza - telangiectaziile) pot fi tratate rapid fara complicatii sau învinetire. Vasele mari albastre de pe picioare, cu diametrul de maxim 3,5 mm, pot fi de asemenea tratate cu succes. Medicul va evalua care vase de sânge pot fi tratate si va stabili tratamentul adecvat. Dupa tratament vasele sunt inlaturate definitiv fara urme. Atunci cand vasele sunt mai mari este posibil ca dupa tratament vasul respectiv sa apara albastru pe traiectul lui, aspect care se va mentine cateva zile sau saptamani, dupa care va disparea. Puteti aplica fond de ten imediat dupa tratament daca e nevoie.

Cum actioneaza terapia varicelor Xeo?
Sistemul laser Cutera Xeo emite pulsuri de energie luminoasa speciala care realizeaza coagularea sângelui din vasele dilatate. Continutul sanguin impreuna cu resturile vasculare sunt resorbite de organism in cateva zile sau saptamani in functie de marimea vasului. In locul vaselor pielea ramane integra, fara cicatrici sau pigmentare. Vasele sunt indepartate definitiv.Terapia venelor cu CoolGlide
Cine sunt pacientii pentru Cutera Xeo?

Laserul Cutera Xeo CoolGlide are caracteristicile tehnice adecvate, care permit tratarea pacientilor cu orice tip de piele. Consultati medicul pentru explicatii amanuntite adaptate particularitatilor pielii dumneavoastra.

Care este diferenta fata de Scleroterapie?
Majoritatea medicilor si pacientilor prefera Cutera Xeo CoolGlide deoarece nu presupune injectii dureroase, nu are riscuri si nu lasa urme neplacute dupa tratament.

Hemangioamele
Acestea raspund foarte bine la tratamentul cu Xeo, de multe ori dupa doar o singura sedinta. Pacientii cu aceste leziuni vasculare care au renuntat la gasirea unei solutii au fost umiti de succesul tratamentului vascular Xeo. Consultati-va medicul pentru o evaluare completa.

De câte sedinte este nevoie?
De cele mai multe ori, una sau doua sedinte sunt suficiente. Totusi, numarul de sedinte necesare depinde de numarul, culoarea si dimensiunile vaselor care trebuie tratate. Fiecare pacient este diferit, iar medicul va poate sfatui cu privire la indicatiile specifice.

Tratamentul este dureros?
Majoritatea pacientilor simt o usoara senzatie de întepatura în timp ce pulsul este trimis prin piesa de mâna. Desi nu este necesara anestezia locala sau administrarea de calmante, unii pacienti opteaza pentru un anestezic local înaintea tratamentului. Dupa tratament, durerea este aproape inexistenta.

Ce se întâmpla dupa tratament?
Dupa tratament pot aparea învinetiri sau înrosiri ale pielii. Când se trateaza vene mai mari, un pigment mai închis poate sa persiste câteva saptamâni sau luni dupa tratament. Pacientilor care trateaza vene de pe picioare li se poate recomanda purtarea unor pantaloni speciali pentru scurt timp.

Care sunt posibilele efecte secundare?
Majoritatea pacientilor prezinta foarte putine sau nici un efect secundar. Cele mai frecvente sunt usoara înrosire a pielii si inflamarea locala a pielii. Aceste efecte dureaza de obicei maxim 24 de ore. Unor pacienti le apar vânatai si, extrem de rar, basici. Consultati medicul pentru informatii complete privind beneficiile si riscurile acestui tratament.

Exista restrictii în activitate dupa tratament?
În general, pacientii îsi pot relua imediat activitatea normala. Totusi, se recomanda sa evite efortul fizic timp de 24 de ore dupaătratament. Se recomanda utilizarea cremelor de protectie solara pe zonele corpului tratate expuse la soare. Ca în orice situatie, se recomanda expunerea limitata la soare.

Când se observa rezultatele?
La majoritatea pacientilor se observa îmbunatatiri semnificative la venele tratate dupa doua pâna la sase saptamâni de la tratament. Totusi, rezultatul final poate fi obtinut abia dupa câteva luni. În timp, este posibil ca noi vene sa devina vizibile, dar si acestea pot fi îndepartate cu Cutera Xeo.

Tratamente

Vizualizare tarife