Contact: 0749-093-222
office@dermaceutica.ro

Dermatologie estetica

Home - Despre noi - Viziune clinica

Conceptul Dermaceutica

Echipa noastra e implicata cu pasiune in preventia, diagnosticarea si tratamentul bolilor dermatologice atat ale adultilor cat si ale copiilor.

Preocuparea continua pentru a oferi abordari si tratamente de ultima generatie pacientilor nostri se reflecta in participarea activa  constanta la conferintele si intalnirile expertilor de specialitate de referinta atat nationale cat si internationale.

Oferim pacientilor Dermaceutica o expertiza de specialitate atat in cadrul dermatologiei clinice (adulti si copii), cat si dermatologiei procedurale (dermatologie chirurgicala oncologica si estetica, chirurgie si tratamente laser) si dermatologiei estetice.

Preocuparea constanta pentru calitatea actului medical personalizat oferit pacientilor reprezinta viziunea echipei Dermaceutica.

Consideram ca informarea pacientilor in scopul prevenirii unor afectiuni dermatologice sau a intelegerii acestora, reprezinta o etapa importanta a actului medical la care se angajeaza medicul dermatolog.

In acest sens, credem ca informatiile dedicate pacientilor reprezinta o implicare necesara a medicului in vederea intelegerii si a compliantei acestora la solutiile terapeutice abordate.

Dermaceutica

Contact formular online