1. Programare Consultatie Video Online

150,00 leiAdaugă în coș

Consultatia video reprezinta o discutie online realizata prin intermediul unei platforme, un video-call, prin care discutati live cu medicul, insa trebuie avut in vedere faptul ca fotografiile sunt necesare si in acest tip de consult si este indicat a le prelua inainte de consultatia propriu-zisa si sa ni le puteti trimite cat mai rapid.

In vederea efectuarii programarii consultatiei video va rugam sa efectuati plata aferenta consultului, sa selectati data pentru programare si sa completati chestionarul pacientului de aici. Veti primi un e-mail cu confirmarea platii.

2. Alege data pentru programare

Dr. Razvan Serban

septembrie 2020
lun mar mie joi vin
311234
7891011
1415161718
2122232425
28293012

3. Trimite chestionarul

Informatii fisa pacient

Intrebari de la medic

Daca raspunsul este Da va rugam sa completati afectiunea sau afectiunile pe care le cunoasteti

Ataseaza pozele

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 8 files.
Se pot incarca maxim 8 poze in format .jpg sau .png cu o marime de pana la 2,5MB o poza.

Felicitari, mai aveam doar cateva intrebari

Este o singura leziune ? Sunt mai multe leziuni ? Sunt dispuse liniar, inelar, policiclic? Daca da va rugam sa specificati si toate zonele unde sunt dispuse leziuni asemanatoare si modul lor de distributie in cuvintele dumneavoastra? Sunt simetrice leziune? Leziunea este palpabila? Daca este palpabila are continut lichidian? Continutul lichidian este clar / alb-galbui / galbui / sero-sanguinolent / sanguinolent ? Ce culoare are ? Are suprafata plana sau acoperita de cruste ? Este aspra la atingere ? Simtiti ca agata imbracamintea sau ca va zgarie cand o palpati ?
0