Cum fac pozele ?

1. Fotografia trebuie efectuata intr-o incapere luminoasa, care sa aiba acces la lumina naturala. Lumina naturala distorsioneaza mai putin culoarea leziunii decat cea artificiala si este esentiala chiar daca este recomandat sa efectuati si cate o fotografie cu flash(blitz).

2. In cazul in care folositi telefonul mobil pozele se vor efectua cu camera principala si NU cu camera pentru selfie-uri deoarece indiferent de ce telefon de ultima generatie utilizati camera din fata a telefonului are capabilitati inferioare celei principale.

3. Este recomandat, in limita posibilitatilor, ca fotografia sa fie efectuata de catre o persoana apropiata sau un membru al familiei.

4. Lumina, indiferent de tipul acesteia (naturala, sau artificiala) trebuia sa provina de la o sursa situata in fata leziunii si nu in spate, iar in momentul fotografierii trebuie avut grija ca dispozitivul sa nu umbreasca leziunea.

5. In momentul fotografierii leziunea trebuie sa fie centrata in poza, de la o distanta de aproximativ 20cm.

6. Trebuie preluate mai multe fotografii ale aceleiasi leziuni, din unghiuri diferite, din cauza reflexiei luminii diferite in functie de fiecare afectiune in parte, dupa cum urmeaza: doua fotografii efectuate perpendicular pe leziune (una cu lumina naturala, una cu flash/blitz), doua fotografii efectuate la un unghi de aproximativ 45 de grade (nu trebuie calculat acest unghi, este cu rol informativ; tot la fel una cu lumina naturala si una cu flash/blitz).

7. In momentul fotografierii, in special in cazul in care nu se foloseste flash-ul este foarte important ca dispozitivul sa NU fie miscat sau tremurat pentru ca altfel pozele vor fi neclare, iar diagnosticarea va fi dificila, imprecisa sau imposibila.

TOATE POZELE VOR FI EFECTUATE SI TRIMISE FARA EDITAREA ACESTORA si fara utilizarea de filtre, VOR FI EFECTUATE PE UN TEN CURAT, NEMACHIAT. Daca s-a efectuat demachierea pentru preluarea unei fotografii va rugam sa asteptati 15-20min pana la fotografierea leziunii pentru a nu modifica aspectul leziunii.

Va reamintim faptul ca va asumati toata raspunderea pentru calitatea si claritatea pozelor trimise pentru efectuarea consultului. Calitatea pozelor trebuie sa fie indeajuns de buna ca atunci cand se fae zoom-in la nivelul leziunii pe fotografia trimisa de dumneavoastra aceasta sa se observe clar fara detalii sterse.

In cazul in care pozele pe care ni le-ati furnizat nu sunt conforme/clare veti primi o notificare/e-mail prin care vi se va cere trimiterea unor alte fotografii de o calitate si claritate mai buna in vederea posibilitatii diagnosticarii afectiunii dumneavoastra. Mentionam ca acest lucru poate fi efectuat o singura data in cadrul costului unei singure consultatii. Va multumim pentru intelegere!