Augmentarea buzelor cu acid hialuronic

Buzele sunt considerate simbol al feminitatii si senzualitatii, de aceea numarul persoanelor care apeleaza la proceduri de imbunatatire a aspectului acestora este in continua crestere.

Ne dorim buze pline, hidratate si un zambet atragator? Tratamentul cu acid hialuronic este solutia ideala. Corectia sau, pur si simplu, definirea conturului buzelor, se face in urma unei consultatii cu medicul estetician, pentru a stabili exact tipul procedurii, substanta folosita si concentratia, tinand cont de fizionomie, pentru a nu modifica aspectul natural al buzelor.

Acidul hialuronic este un polizaharid natural si reprezinta un element structural important al pielii, tesutului subcutanat si tesutului conjunctiv. Nu are specificitate de specie si se afla identic in toate organismele vii.

Clinica Dermaceutica foloseste acid hialuronic integrat natural in tesut. Acidul hialuronic se gaseste sub forma de fillere. Procedura în sine, de injectare a acidului hialuronic, durează în jur de 15 minute, și constă în injectarea gelului limpede (acidul hialuronic) cu un ac foarte fin, în cantități mici, în interiorul buzei superioare și/sau inferioare. Injectarea poate fi realizată și în marginea buzei, producând o accentuare a conturului buzei, prin injectarea de-a lungul liniei vermilionului (marginea buzei). Veti simti un disconfort minor in primele 24-36 ore, iar buzele vor fi usor umflate si inrosite, dar va puteti relua activitatea imediat dupa procedura.

Rezultatele sunt imediate, naturale, obtinand astfel, buzele pe care ni le-am dorit si un zambet perfect.