Cu totii stim ce sunt cearcanele. Le observam, insa le punem pe seama oboselii. De fapt, cearcanele ascund, de cele mai multe ori, o afectiune. Hiperpigmentarea ( excesul de melanina ) poate fi un factor care determina aparitia cearcanelor, retentia de apa este sugerata de aparitia pungilor de sub ochi. De asemenea, culoarea cearcanelor ne poate atentiona cu privire la ce se intampla in organismul nostru: cearcanele de culoare albastra reflecta probleme ale circulatiei sangelui, cele cenusii pot reliefa o anemie iar cele rosii, pot sugera hipertensiunea.

Cum putem scapa de cearcane?

In primul rand adoptati o dieta sanatoasa, fara tutun, cafea, sare si zahar in exces. Hidratati-va consumand minim 2 L de apa/zi si odihniti-va suficient (minim 8 ore/noapte).

O procedura sigura si cu efect imediat prin care putem scapa de cearcane este injectarea  acidului hialuronic.

Teosyal Redensity II Pure Sense este un tratament injectabil mezoterapic, conceput pentru cearcane, diformitati ale santului lacrimal, pungi minimal palpebrale. Zona ochilor este o zona dificil de tratat, avand in vedere ca pielea este foarte subtire si translucida, insa Redensity II satisface toate aceste cerinte.

Contine Acid hialuronic 15 mg – o concentratie ideala, dozata optim, cu proprietati de raspandire optima, pentru rehidratarea si redensificarea dermului, un complex dermo-restructurant: opt aminoacizi (Glicina, Lisina, Treonina, Prolina + Isoleucina, Leucina, Valina, Arginina), trei antioxidanti (Glutathion, N-acetyl-L-cisteina, Acid Alphalipoic, doua minerale (Zinc si Cupru), vitamina B6, anestezic- pentru un confort sporit al pacientului in timpul injectarii.

Redensity II este recomandat tuturor persoanelor care doresc sa scape de cearcane sau de pungile inestetice de sub ochi. Injectarea se face sub-orbicular sau supra-periostal iar rezultatele apar imediat. Este posibil ca zona din jurul ochilor sa se invineteasca usor dupa injectare dar dispare in cateva zile.

In urma injectarii cu Redensity II, cearcanele se vor atenua iar fata va avea un aspect natural si luminos.