Rescrie istoria pielii tale

DERMAPEN 4 – Terapia cu Microace
Cu milioane de tratamente efectuate in intreaga lume, meritati ce este mai bun. Tehnologia de ultima generatie Dermapen 4, ajuta sa va rescrieti istoria pielii, fara efecte secundare sau intreruperi.
Dermapen 4 poate fi utilizat pentru tratarea aparitiei:
 • linii fine si riduri
 • acnee
 • cicatrici
 • intarirea pielii
 • vergeturi
 • pigmentare
 • pori dilatati
 • caderea parului

Tehnologia Dermapen 4 pentru Tratament Avansat cu Microace Vertical Oscilante ( AOVN ™ ) foloseste multiple ace care strapund pielea cu o functie de vibratie automata. Cand sunt miscate pe suprafata pielii stimuleaza productia naturala de colagen, creand in acelasi timp canale fine in piele. Aceste canale pot distribui pana la 80% mai mult din nutrientii aplicati pe piele, permitand livrarea acestora in fibroblaste pentru a hrani celulele din derm si stratul bazal.
Tratamentul induce vindecarea fara cicatrice si refacerea matricei de colagen, similar tratamentului fractional laser, dar fara efectele secundare si perioada de recuperare. Spre deosebire de dermarollerele traditionale, Dermapen 4 provoaca mai putine traume si are un impact minim asupra epidermei, reducand durerea si disconfortul, reultand intr-un tratament mai sigur si mai eficient. Dermapen 4 este atat de avansat incat poate fi folosit si in zone delicate si greu accesibile precum conturul ochilor, buzelor si pe nas.

Dispozitivul Dermapen 4 este descoperirea deceniului, care utilizeaza cea mai avansata inovatie a cartusului cu ac pentru a strapunge vertical pielea. Dispozitivul Dermapen 4 aluneca peste piele si creeaza milioane de canalefractionale fine, pana la 104% mai rapid decat alte dispozitive cu microace. Aceste canale pot transporta cu pana la 80% mai multi nutrienti locali mai adanc in piele. In schimb, raspunsul natural al corpului nostru declanseaza un proces natural de reparare. Rezultatul este o productie crescuta de colagen si elastina, regenerare, retexturare si reinnoirea pielii pe intregul corp, de la zonele greu de atins, precum cele din jurul ochilor, lobilor urechii, gatului, buzelor, nasului sau zonelor mai mari ale gatului si decolteului, stomacului si picioarelor pentru tratamente de vergeturi. Dispozitivul Dermapen 4 este cel mai avansat dispozitiv cu microace disponibil. Tratamentele efectuate cu dispozitivul Dermapen 4 sunt mai rapide, mai sigure si produc rezultate optime.

Cate sedinte sunt recomandate pentru reintinerire, cicatrici acnee si vergeturi?

 • Reintinerire,  4-6 tratamente, la interval de 4 saptamani
 • Cicatrice acnee, 6 tratamente, la interval de 6 saptamani
 • Vergeturi, 4-8 tratamente, la interval de 4-6 saptamani
 • Pigmentare, 4-6 tratamente, la interval de 2-4 saptamani

Tratamentele superficiale pot fi recomandate la intervale de 4 saptamani

Tratamentul este dureros? Ce se intampla dupa?    

La adancimile minime ale Dermapenului, tratamentul nu este dureros. La adancimi mai mari de 0.5 mm, se va aplica o crema anestezica, cu 15-40 minute inainte de tratament, pentru a reduce disconfortul simtit.

Puteti observa inrosirea pielii dupa tratament, ce tine pana la maxim 48 ore, dar nu va impiedica sa va reluati activitatile zilnice normale. Dermapen este cel mai confortabil, practic, fara durere tratament disponibil cu microace. Intindeti-va pe spate si bucurati-va de rezultate extraordinare.

In cat timp se vad rezultatele ?

De obicei, rezultatele se vad dupa primul tratament. Dupa 4 pana la 6 tratamente, rezultatele vor fi mai accentuate si durabile. Pielea va continua sa-si imbunatateasca aspectul in 6-12 luni de la tratament daca se vor folosi produsele de ingrijire complementare recomandate.

Exista vreo pauza dupa tratament?

Ingeneral, nu. Insa puteti prezenta roseata faciala timp de 12-48 de ore de la tratament. Majoritatea oamenilor pot reveni la activitatile cotidiene normale imediat dupa tratament. Aplicarea Dp Dermaceuticals Cover Recover va inchide si va vindeca pielea si va acoperi roseata pentru o intoarcere imediata la locul de munca.