Teosyal Redensity I este un tratament injectabil mezoterapic care reface capacitatea naturala a pielii de a reflecta lumina si a o redensifica datorita unei formule speciale si patentate.

Contine acid hialuronic 15 mg – o concentratie ideala pentru rehidratarea si redensificarea dermului, un complex dermo-restructurant: opt aminoacizi ( Glicina, Lisina, Treonina, Prolina + Isoleucina, Leucina, Valina, Arginina ), trei antioxidanti ( Glutathion, N-acetyl-L-cisteina, Acid Alphalipoic, doua minerale ( Zinc si Cupru ), vitamin B6, anestezic- pentru un confort sporit al pacientului in timpul injectarii.

Tratamentul consta in realizarea de microinjectii de-a lungul dermului astfel incat acidul hialuronic si complexul dermo-restructurant sunt disipate in mod uniform in piele. Recomandat pentru orice varsta, indeosebi femeilor care doresc sa-si pastreze pielea tonifiata, Redensity I este un tratament non-invaziv, nedureros, special creat pentru redarea tonusului si a stralucirii pielii, estomparea ridurilor si a liniilor fine. Este un protocol simplu si eficient ce consta in efectuarea a trei sedinte, la interval de 3 saptamani, ce confera rezultate cumulative incepand de la prima sedinta.

Teosyal Redensity este potrivit pentru tratamentul fetei, gatului, decolteului, iar rezultatul consta in pielea uniform si natural revitalizata, radianta si fina.