O îngrijire adecvată zilnică a pielii tale îi asigură un aspect și o textură plăcute, îmbunătățindu-i zi după zi elasticitatea, neregularitățile de pigmentare, liniile fine și ridurile.

Dar ridurile sunt o consecință firească a procesului de îmbătrânire, ele nu pot fi îndepărtate doar cu ajutorul unei rutine zilnice de îngrijire. Apar pe măsură ce înaintăm în vârstă, deoarece celulele se divid mai lent și dermul se subțiază, iar elastina și colagenul, care susțin straturile superficiale, devin mai slabe și nu se mai regenerează corect.

Pentru atenuarea ridurilor, am implementat la Dermaceutica MD CODES™, o modalitate non-invazivă de a obține rezultate foarte bune pentru reîntinerirea pielii, o metodă de lifting lichid, non-invaziv. MD CODES™ sunt o serie de tratamente injectabile faciale care au fost dezvoltate ca o metodologie structurată, standardizată și raționalizată pentru obținerea unui efect de întinerire facială globală, diferită de tehnicile convenționale utilizate în prezent, unde fiecare zonă a feței trebuie să aibă volumul necesar (baza alară, pomeții, partea mediană a feței, linia maxilarului, etc.) pentru a reface armonia și echilibrul întregii fețe. Conceptul MD CODES™ este că toate părțile feței trebuie tratate corect pentru a obține un echilibru al ️structurii faciale, este un nou mod revoluționar de a vă ajuta să arătați mai tânăr, fără intervenții chirurgicale invazive.

Tehnica MD CODES

Creată de expertul în estetică facială Dr. Mauricio de Maio, tehnica MD CODES vizează obținerea unui lifting facial minim invaziv, acționând sinergic asupra anumitor zone ale feței, cum ar fi pomeții, linia maxilarului, bărbia, fruntea, linia frunții, zona ochilor și buzele. Eset conceput pentru a oferi lifting non-invaziv și permite corectarea ridurilor într-un mod inovator: restabilirea volumului facial se realizează prin abordarea întregii structuri a feței în cadrul aceleiași proceduri. Practic, injectarea se face la aprecierea medicului dermatolog în puncte strategice, iar ce oferă MD Codes™ ️este o sistematizare a procedurilor injectabile, bazându-se pe principiul că unitățile feței și subunitățile trebuie să fie reconstruite sau tratate pentru a restabili volumul și structura pierdută din cauza procesului de îmbătrânire.

 

Nu este însă numai un tratament de reîntinerire foarte eficient, oferă și posibilitatea corecției atributelor emoționale. Abordând în premieră acest concept, Dr. Mauricio de Maio a permis pacienților să identifice ce anume vor să obțină - un aspect mai puțin obosit, mai puțin trist sau mai puțin supărat - și să ceară o corecție a aspectului facial și în funcție de aceste lucruri. Iată deci, acționând asupra unor puncte țintă ale feței, MD Codes™ contribuie la corectarea aspectului facial făcând ca rezultatul final să fie acela dorit: reîntinerit, odihnit, atractiv sau vesel.

MD Codes™ nu este o simplă procedură de volumetrie facială, ci un tratament care, în loc să trateze doar o anumită zonă punctual, se concentrează pe tratarea cauzei problemei. MD Codes™ se personalizează  pentru fiecare pacient în parte, după evaluarea și măsurătorile adecvate.