Volumizare si reconturare faciala

Odata cu varsta, elasticitatea si fermitatea tesutului cutanat se diminueaza.

In ultimii ani, datorita cresterii popularitatii tehnicilor de rejuvenare cu ajutorul fillerelor, imbatranirea faciala a fost in centrul cercetarilor specialistilor in domenii precum antiaging, dermatologie, chirurgie plastica.

S-a realizat ca mentinerea ideala a unui chip tanar trebuie sa se adreseze refacerii volumului si conturului facial in zonele in care acestea s-au diminuat sau modificat.

Refacerea volumului cu ajutorul fillerelor permite corectarea in mod natural si discret a aspectului facial , cu reconturarea naturala a liniilor modificate datorita inaintarii in varsta sau a prezentei anumitor asimetrii faciale.

 

Volumetrie faciala cu acid hialuronic

Cu cat arati mai tanar, cu atat te simti mai bine. Dar inaintarea in varsta reprezinta un proces care nu poate fi oprit si, pe masura ce corpul imbatraneste, aspectul si proprietatile pielii se modifica. Pe masura ce inaintam in varsta, continutul de acid hialuronic din piele scade.

Varsta, hormonii, expunerea la soare, fumatul duc la aparitia ridurilor. Pielea isi pierde din grasimi si prin urmare are mai putin volum si este mai putin neteda si isi pierde si culoarea tinereasca si stralucirea.

Pe langa toate acestea, si forta de gravitatie actioneaza tragand de piele si determinand lasarea acesteia.

Tratamentele estetice nechirurgicale devin din ce in ce mai populare deoarece sunt mai rapide, mai putin dureroase si mai subtile decat chirurgia plastica.

Gama JUVEDERM ULTRA reprezinta ultima generatie de substante de umplere dermica pe baza de acid hialuronic. Nu numai ca umple ridurile dar si inlocuieste ceea ce pielea a pierdut cu trecerea timpului.

Juvederm Ultra este un filler injectabil, un gel cu consistenta negranulara, care patrunde cu usurinta in piele si reface instantaneu volumul pielii, netezeste ridurile si cutele faciale, redandu-i pielii naturaletea.

Recomandat pentru tratamentul ridurilor orizontale - cauzate de incruntare, glabelare, periorale, „ marionetei ”, cutelor nazolabiale, volumizarea pometilor, comisurilor orale, dar si pentru definirea si volumizarea buzelor.

Procesul de injectare dureaza aproximativ 20 minute. Durerea resimtita la injectare este diminuata datorita continutului de Lidocaina 0.3 %, oferindu-va o experienta reconfortanta. Dupa injectare, poate sa apara o usoara inrosire, umflare sau invinetire in zona injectata. Este recomandat sa evitati Aspirina sau alte medicamente antiinflamatorii cu cateva zile inainte de procedura pentru a reduce riscul de invinetire si sangerare a locului injectat.

Rezultatele estetice sunt imediate. Veti remarca de indata ce sedinta se incheie insa nici un tratament nu poate opri procesul de imbatranire; veti avea nevoie de rectificari daca doriti sa mentineti efectul. Medicul dumneavoastra stie cand este recomandata urmatoarea sedinta.