SmartXide Punto

SmartXide Punto
Recomandat in special pentru Tratament Cicatrici, Chirurgie Dermatologica, Chirurgie Plastica si Estetica, Lifting Periocular.

SmartXide Punto asigură performanțe neatinse până acum în aplicațiile dermatologice.

 

 

Puncte cheie:

Selectare personalizată a formei pulsului datorită tehnologiei PSD®. Cele patru forme de emit disponibile și modul Coolpeel permit alegerea formei potrivite pentru orice condiție a pielii și zonă de tratament.

 

Potrivire perfectă între timpul estimat pentru a reveni la stilul de viață normal și rezultate.

Posibilitatea de a minimiza efectele secundare și timpul preconizat pentru revenirea la stilul de viață normal prin setarea corectă a tuturor parametrilor (putere, timp de expunere, modul pulsului și al scanării) și a funcției SmartStack.

 

Siguranță maximă și timp de recuperare extrem de rapid.

 

 

Încredere în expertiză – DEKA este un pionier în laserele CO2 iar SmartXide Punto este rezultatul a zeci de ani de experiență.

SmartXide Punto

Gamă completă de tratamente pentru întinerirea pielii.

SmartXide Punto poate trata cu succes și în condiții de maxima siguranță o gamă completă de afecțiuni: de la cele mai superficiale probleme ale pielii până la cele mai complexe cazuri, cum ar fi cicatricile, pigmentarea și ridurile profunde, SmartXide Punto este capabil să trateze cu succes și  în zone foarte delicate (cum ar fi gâtul și pleoapele) și chiar fototipuri cu un risc ridicat de PIH (hiperpigmentare post inflamatorie).

Coolpeel™

CO₂ Treatments Have Just Become a Lot Cooler

CoolPeel™ reprezintă un nou mod de a beneficia de rezultatele tratamentului Laser CO2 traditional, într-un mod mai sigur și mai confortabil – acționează doar la suprafata pielii pentru a îmbunătăți textura pielii și aspectul ridurilor de expresie!

 

SmartXide Punto

Tratament personalizat cu tehnologia PSD®
Esența laserului Smartxide PUNTO este sursa RF CO₂ îmbunătățită cu tehnologia PSD® care poate produce impulsuri laser fracționate cu forme variabile de puls, durată, energie și puteri de vârf (high peak).

 

Pot fi selectate 3 forme diferite de impulsuri:

    

Datorită tehnologiei PSD®, tratamentele laser CO2 SmartXide Punto sunt ideale pentru nevoile fiecărui pacient.

Ablație

Puterea de vârf ridicată, livrată în prima parte a pulsului, eliberează o cantitate mare de energie foarte rapid și provoacă ablația imediată a epidermei și a straturilor superficiale ale pielii.

Efectul termic

În urma ablației, energia laserului CO₂ este transformată în căldură care se propagă adânc în derm unde produce o „contracție” imediată a țesuturilor, stimulând producția de colagen nou.

SmartXide Punto

Funcția SmartStack 

Oferă precizie maximă în controlul adâncimii de vaporizare a pielii și a efectelor termice - datorită funcției SmartStack, este posibil să se efectueze un număr de impulsuri consecutive în același punct (DOT), variind de la 1 la 5. Acest lucru asigură precizie maximă în controlul adâncimii de vaporizare a pielii și al efectelor termice.

 

Funcția SmartStack face din SmartXide Punto unul dintre cele mai sigure și mai eficiente sisteme de pe piață

Avantaje maxime:
- Control perfect al efectului termic: Între un impuls și altul țesutul se răcește, reducând astfel daunele termice și riscul de efecte secundare nedorite.
- Control precis al adâncimii de vaporizare: Prevenirea sângerării abundente, rezultând timpi de recuperare rapizi și confort sporit pentru pacient.

 

 

 

SmartXide Punto

Ce tratează?

 

Riduri, linii fine

Tratamente de reîntinerire 

Grad ridicat de eficacitate cu timpi minimi de recuperare post-tratament

Sistemul oferă tratamente ultra-versatile care pot fi adaptate la cerințele specifice ale fiecărui pacient. Cercetările continue care vizează maximizarea eficacității, confortului și siguranței tratamentului pacientului au condus la dezvoltarea CoolPeel™, o modalitate nou-nouță de a oferi beneficiile unui tratament tradițional de refacere a pielii cu CO₂, într-o abordare mai sigură și mai confortabilă, țintind doar stratul superficial al țesutului pielii. Atât fotoîntinerirea non-ablativă, cât și minim ablativă vizează îmbunătățirea denaturarii și contracției colagenului pentru a promova un rezultat cosmetic foarte vizibil încă de la prima ședință.

Cicatrici

Tratamentul cicatricilor

Tratamente combinate pentru rezultate satisfăcătoare

Cicatricile reprezintă o afecțiune estetică și psihologică foarte răspândită care necesită tratament cu metode combinate ablative și non-ablative pentru a obține rezultate clinice satisfăcătoare și pentru a reduce timpul de recuperare la minimum. Îmbunătățirea semnificativă a aspectului lor necesită tratament la diferite adâncimi ale țesutului implicat pentru normalizarea suprafeței pielii și stimularea noului colagen. Controlând profunzimea proceselor de vaporizare și reparare, laserul CO₂ ajută la reducerea atrofiei vizibile, nivelând marginile cicatricilor, stimulând producerea de nou colagen, acționând în profunzime și nu doar pe partea exterioară a leziunilor.

Chirurgie dermatologica

Tratamente chirurgicale laser

Chirurgia laser a devenit un instrument puternic și indispensabil în dermatologie, fenomenul ce stă la baza aplicațiilor laser fiind conversia energiei laser în căldură. În funcție de temperatura atinsă într-o anumită zonă, energia termică produsă este capabilă să coaguleze, să vaporizeze sau să îndepărteze țesutul.

Cea mai fiabilă și eficientă sursă laser în dermatologie este laserul CO₂ – acesta garantează în orice moment un control complet al adâncimii de vaporizare în timp ce se efectuează ablații superficiale delicate și precise pe numeroase leziuni dermatologice. Gestionarea din ce în ce mai precisă a impulsurilor permite optimizarea eliberării de căldură către țesuturi, minimizând efectele secundare nedorite (cicatrici și efecte discromice) și păstrând zonele perilezionale adiacente, ceea ce conduce la o reepitelizare rapidă și eficientă.  Posibilitatea de a efectua o vaporizare precisă și delicată a făcut posibilă tratarea multor afecțiuni ale pielii: adenoame sebacee, keratoze seboreice și actinice, cicatrici (acnee, chirurgicale, traumatice, de la varicela), condiloame, condrodermatite nodulare helicis, dermatofibroame, discromii superficiale, fibroame penduloase, telangiectazice, neurofibroame cutanate, nevi epidermici și sebacei, papiloame, negi, rinofime (tip glandular), siringioame, veruci, xantelasame.