Venus Viva - Singurul sistem de resurfactie a pielii de care aveti nevoie

Venus Viva ™ este cel mai personalizabil dispozitiv de refacere a pielii, aprobat FDA si licentiat Radio Frequency NanoFractional cu tehnologia SmartScan ™ si singurul sistem fractionat de frecventa radio (RF) care permite terapeutului sa controloze ablatia, coagularea si refacerea pielii pentru o eficacitate sporita in rezolvarea leziunilor cutanate usoare pana la severe. Radiofrecventa nanofractionata trateaza pielea în profunzime, ameliorand si cele mai adanci iregularitati ale acesteia.
Tratamentele sunt sigure pentru toate tipurile de piele datorita tehnologiei de radiofrecventa fractionate care necesita perioade reduse de întrerupere. Tratamentul are rezultate vizibile de la prima sedinta, este minin invaziv, cu un timp rapid de recuperare post-tratament.

VENUS VIVA stimuleaza procesul de reconstructie si trateaza pielea din interior intr-un mod inovator si diferit fata de celelalte aparate:
• Trateaza cicatricile post acneice si petele aparute in urma acneei
• Diminuează vizibil aspectul vergeturilor
• Reduce vizibil porii pentru un aspect uniform
• Reduce semnele de imbatranire din zona fetei, gatului si a decolteului
• Intinereste pielea
• Are un discomfort minim pentru pacient

Ce este Venus Viva ™?
Până nu demult, tratamentele noninvazive de regenerare, întinerire și purificare a pielii se făceau prin intermediului tratamentelor laser. Aceste proceduri au însă dezavantaje, cum ar fi durerea simţită în timpul efectuării tratamentului sau perioadele mai lungi de întrerupere a acestuia, fapt ce se datorează apariţiei unor umflături post-tratament şi/sau roşeaţă.
Pe de altă parte, tratamentele de refacere a pielii Venus Viva ™ vin să ofere aceleaşi rezultate, dar cu dureri semnificativ mai mici și cu timp de întrerupere semnificativ redus. Și, spre deosebire de tratamentele cu laser, care funcționează doar pentru anumite tipuri de ten, tratamentele de refacere a pielii Venus Viva ™ sunt sigure pentru toate tonurile pielii. De asemenea, se observă rezultate mult mai bune decât în cazul anumitor proceduri cosmetice minim invazive cum ar fi peeling chimic sau microdermabraziune.

Cum funcţionează:
Tratamentul de refacere a pielii Venus Viva ™ funcționează pe baza conceptului de microneedling. Aplicatorul prin intermediul căruia se realizează tratamentul are pini minusculi cu ajutorul cărora creează mici răni micro-dermice la nivelul pielii, pe care organismul le vindecă de la sine. Prin acest proces se pot vindeca semnele de deteriorare vizibile pe suprafața pielii. Deoarece “rănile” pe care le produce sunt atât de mici, tratamentul este mult mai confortabil decât laserele CO2 tradiționale, în același timp oferind rezultate incredibil de vizibile.
Planul de tratament Venus Viva poate fi îmbunătăţit cu ajutorul aplicatorului DiamondPolar ™, care utilizează frecvențe radio multi-polare și câmpuri electromagnetice cu impulsuri pentru a produce căldură uniformă sub suprafața pielii, în vederea diminuării la maxim a liniilor fine și ridurilor. Aplicatorul DiamondPolar ™ ajută la regenerarea naturală a fibrelor de colagen și elastină, pentru o piele mai netedă și mai fermă, care pare vizibil mai tinerească.

Sigur pentru toate tipurile de piele:
Spre deosebire de alte tratamente de refacere a pielii care nu sunt indicate pentru tonuri mai închise, tratamentul de reîntinerire a pielii Venus Viva ™ este sigur pentru toate etniile, pentru toate tipurile de piele.

Timp de recuperare:
In cazul tratamentelor de refacere a pielii, se poate reveni la rutina zilnică de îngrijire a pielii după 24 de ore de la efectuarea tratamentelor. În cazul în care se efectuează doar tratamentele pentru reducerea ridurilor, se poate reveni la rutina zilnică de îngrijire a pielii imediat.

Tratamente rapide:
Şedinţele de tratament Venus Viva durează între 15 şi 30 de minute.


INTREBARI FRECVENTE

Inainte de efectuarea tratamentului Venus Viva:

1. Intrebare: Care este profilul candidatului ideal pentru efectuarea tratamentelor Venus Viva?
Raspuns: Candidatul ideal poate fi orice persoană care prezintă semne de deteriorare a pielii, inclusiv riduri profunde, cicatrici, pori vizibili, vergeturi și / sau orice altceva care afectează textura pielii.
Din motive de siguranță, este posibil să nu puteți beneficia de acest tratament dacă următoarele condiții sunt valabile în cazul vostru:
- Prezența oricărui implant permanent sau electric activ în organism (cum ar fi stimulatoarele cardiace), prezența oricărei substanțe injectate în jurul zonei de tratament sau a unei afecțiuni dermatologice active, cum ar fi erupția cutanată.
- Prezența unor afecțiuni severe, cum ar fi cele cardiace, prezența unui cancer de piele (inclusiv alunițe pre-maligne), un istoric al tulburărilor cutanate sau un sistem imunitar afectat de anumite condiții. De asemenea, este posibil să nu puteți efectua tratamentele Venus Viva dacă zona ce se dorește a fi tratată este afectată de un herpes, sau dacă suferiți de tulburări endocrine (cum ar fi diabetul).
- De asemenea, tratamentele Venus Viva nu sunt indicate dacă în ultimele 3 luni au fost efectuate anumite proceduri estetice, precum lifting facial, intervenție chirugicală asupra pleoapelor, peeling chimic, injecții, sau orice intervenții chirurgicale din ultimele 6 luni.
- Nu este indicat consumul medicamentelor ce conțin Advil, Tylenol sau oricare alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene, în săptămâna precedentă a efectuării tratamentului.
- Nu este posibilă efectuarea tratamentelor Venus Viva peste tatuaje sau machiaj permanent, și nici pe o piele bronzată excesiv.

2. Intrebare: Am pielea mai închisă la culoare - mai pot face acest tratament?
Raspuns: Răspunsul este da. Venus Viva ™ folosește o tehnologie sigură pentru toate tonurile pielii, chiar și pentru cele mai închise la culoare.

3. Intrebare: Câte ședințe sunt necesare pentru a vedea rezultatele?
Raspuns: Majoritatea pacienților ncesită 3-4 tratamente pentru o anumită zonă. Numărul exact va depinde de fiecare persoană în parte și de zona tratată.

4. Intrebare: Care este frecvența efectuării tratamentelor Venus Viva?
Raspuns: Tratamentele Venus Viva se fac la un interval de 4 săptămâni.

5. Intrebare: Ce trebuie să facă un pacient înaintea efectuării tratamentului Venus Viva?
Raspuns: Trebuie să se asigure că pielea este curată. Nu se aplică loțiuni, creme, parfumuri, pudră sau machiaj înainte de sesiunea de tratament și se va evita bronzarea. Se vor îndepărta toate bijuteriile din zona tratată. Se va îndepărta părul în exces din zona ce se dorește a fi tratată. De asemenea, este indicată pregătirea informațiilor legate de istoricul medical.

In timpul tratatamentului:

6. Intrebare: Cât durează o ședință Venus Viva?
Raspuns: În funcție de zona tratată, o ședință poate dura între 15 și 30 de minute.

7. Intrebare: Ce poate simți pacientul în timpul efectării tratamentului Venus Viva?
Raspuns: În primă fază, tratamentul se simte ca pe niște mici înțepături de ace. Ulterior, pielea se va încălzi, o senzație similară arsurilor solare.

8. Intrebare: Este tratamentul Venus Viva Va dureros?
Raspuns: Tratamentele Venus Viva ™ pot fi ușor incomode, dar nu dureroase. Vei simți căldură intensă, similară cu senzația unei arsuri solare, iar fața ta va părea roșie imediat după tratament. În cazul efectuării unor tratamente mai agresive, se poate aplica o cremă specială pentru a reduce orice disconfort.

După efectuarea tratamentului Venus Viva:

9. Intrebare: Cum mă voi simți după efectuarea tratamentului?
Raspuns: Pielea va fi roșie și se va simți caldă după efectuarea tratamentului, similar arsurilor solare. Acest lucru poate fi ameliorat prin expunerea zonei la aerul rece. În primele 24 de ore se vor aplica numai cremele și/sau loțiunile prescrise de medic. Senzația de arsură ar trebui să dispară în 24 de ore.

10. Intrebare: Care este timpul de recuperare ulterior efectuării tratamentului Venus Viva?
Raspuns: Spre deosebire de lasere sau alte tratamente în care recuperarea durează până la 10 zile, în cazul efectuării tratamentului Venus Viva recuperarea se face în numai 24 de ore de la efectuarea acestuia. În cazul tratamentelor agresive, recuperarea se face într-o perioadă de până la 5 zile. În primele 24 de ore, pielea va fi roșie și sensibilă. După ce trec cele 24 de ore, se poate reveni la rutina obijnuită de îngirjire a pielii, se pot folosi și produsele de machiaj. Este indicată aplicarea cremelor cu factor de protecție solară (cel puțin SPF 30) pentru menținerea rezultatelor și pentru prevenirea deteriorării pielii cauzată de razele nocive ale soarelui. Se vor evita exercițiile riguroase și băile calde sau masajele pe zona de tratament în primele 2 zile după ședință. Pielea trebuie să fie în permanență curată și protejată de soare. Se va evita orice metodă de bronzare a pielii.

11. Intrebare: Sunt rezultatele tratamentului Venus Viva permanente?
Raspuns: După efectuarea tratamentului final, rezultatele se vor îmbunătăți în timp. Chiar și așa, în funcție de reacția pielii la tratament, poate fi necesară o ședință de întreținere la un interval de aproximativ 6 luni.

12. Intrebare: Ce trebuie să fac ceva după efectuarea tratamentului Venus Viva?
Raspuns: Puteți folosi un ventilator pentru a răcori zona tratată în cazul în care senzația de căldură este prea incomodă. Se va evita atingerea zonei și în primele 24 de ore se vor aplica numai produse recomandate în mod expres de către medic. Începând cu următoarea zi este necesară aplicarea cremelor sau loțiunilor cu factor de protecție solară de cel puțin SPF 30. Se vor evita exercițiile fizice riguroase, băile calde sau masaje efectuate pe zona de tratament, în primele 2 zile după efectuarea tratamentului Venus Viva. Pielea trebuie să fie în permanență curată și protejată de soare. Se recomandă evitarea oricărei metode de bronzare a pielii.

13. Intrebare: Pot aplica creme uzuale de îngrijire sau produse de machiaj imediat după efectuarea tratamentului Venus Viva?
Raspuns: Nu. În primele 24 de ore se vor aplica numai produse recomandate în mod expres de către medicul care efectuează tratamentul. Reţineţi că aplicarea altor produse decât cele recomandate poate conduce la apariţia unor iritaţii severe.