Dermaceutica
Str. Av. Teodor Iliescu 76
Ne puteti suna la
0749093222
Trimiteti un mesaj
office@dermaceutica.ro
Programari 15.00 - 20.00
Luni-Vineri

A 42-a întâlnire a Societății Internaționale de Chirurgie Dermatologică – Rio de Janeiro, Brazilia

Medic primar dermatolog, cu peste 15 ani de experiență în domeniul dermatologiei, Dr. Monica Dărmănescu este recunoscută pentru abilitățile sale remarcabile în chirurgia dermatologică, precum și pentru contribuțiile sale semnificative la avansarea practicilor medicale moderne în acest domeniu. Participând în calitate de medic îndrumător și speaker la cursurile de chirurgie dermatologică ce se desfășoară în cadrul congreselor organizate de către Societatea Internațională de Chirurgie Dermatologică, Dr. Monica Dărmănescu oferă nu doar expertiza și experiența sa de înalt nivel, dar și o pasiune puternică pentru descoperirea celor mai avansate tehnici de îngrijire a pielii.

Dacă sunteți medici dermatologi pasionați de dermatochirurgie și doriți să învățați de la cei mai buni, vă informăm că aceste cursuri, desfășurate sub egida Societății Internaționale de Chirurgie Dermatologică, sunt o oportunitate unică de a vă îmbunătăți abilitățile și cunoștințele în domeniul dermatologiei! Pe lângă prezentările interactive unde veți avea ocazia să explorați cele mai recente descoperiri în chirurgia dermatologică, veți avea putea participa și la demonstrații practice pentru rafinarea tehnicilor de intervenție în chirurgia dermatologică, cu sesiuni „hands-on” și intervenții pe pad-uri și dispozitive care imită pielea umană. Veți fi îndrumați permanent de către o echipă dedicată iar la finalul cursurilor, veți primi o certificare oficială ISDS care vă va valida noile competențe dobândite în chirurgia dermatologică. Toți medicii interesați să se înscrie la acest eveniment de top o pot face pe site-ul Societății Internaționale de Chirurgie Dermatologică: https://isdsworld.com/

La Dermaceutica, suntem dedicați dezvoltării profesionale continue și căutării celor mai bune metode și tehnici de tratament, pentru a oferi o îngrijire dermatologică de calitate tuturor pacienților noștri. Prin participarea noastră la evenimentele de importanță mondială, ne asigurăm că suntem mereu la curent cu cele mai recente descoperiri și inovații din domeniu și că pacienții noștri beneficiază întotdeauna de cele mai bune tratamente disponibile.

Vă invităm să ne urmăriți pe parcursul acestui eveniment excepțional care aduce în prim-plan tehnici și proceduri dermatologice de vârf, axate pe oferirea celor mai bune rezultate în ceea ce privește sănătatea și frumusețea pielii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.