Dermaceutica
Str. Av. Teodor Iliescu 76
Ne puteti suna la
0749093222
Trimiteti un mesaj
office@dermaceutica.ro
Programari 15.00 - 20.00
Luni-Vineri

MD CODES – TEHNICA NON INVAZIVA DE LIFTING FACIAL

Tehnica MD Codes: transformare estetică printr-o abordare personalizată

În lumea în continuă schimbare a medicinei estetice, tehnologia și tehnicile avansează rapid pentru a oferi pacienților soluții tot mai eficiente și personalizate în îngrijirea și îmbunătățirea aspectului lor. Una dintre cele mai inovatoare abordări în acest domeniu este tehnica MD Codes, metoda revoluționară redefinind standardele în medicina estetică! Oferă posibilitatea unei abordări personalizate a procedurilor injectabile, asigurând un tratament eficient de recăpătare a volumului facial și oferind posibilitatea corecției atributelor emoționale.

 

Este în fapt o procedură de lifting facial ce combină injectări  de acid hialuronic, sau / și toxina botulinica, în puncte specifice ale feței, scopul final fiind acela de a restabili volumul și echilibrul natural al feței. Rezultatele sunt asemănătoare unui lifting facial invaziv, dar fără a trece prin sala de operație și fără efecte secundare. Pe de o parte, injectările cu acid hialuronic permit recăpătarea volumului pierdut ca urmare a trecerii timpului, indiferent că ne referim la cearcăne, pomeți sau pliuri nazolabiale. Pe de altă parte, tratamentul poate fi completat și prin creșterea volumului buzelor cu acid hialuronic, pentru un rezultat ce încântă datorită faptului că îmbunătățește vizibil trăsăturile feței ca întreg.

 

Tehnica MD CODES™ se personalizează pentru fiecare pacient în parte, după evaluarea și măsurătorile adecvate, iar injectarea unor cantități specifice dintr-un anume produs se face la aprecierea medicului dermatolog în anumite zone ale feței, în punctele definite ca fiind strategice pentru restabilirea armoniei și echilibrului facial.

MD CODES – câteva aspecte de luat în seamă

Această tehnică inovatoare în domeniul esteticii faciale, dezvoltată de medicul estetic Dr. Mauricio de Maio, este utilizată pentru a realiza proceduri de injectare cu acid hialuronic sau/și toxina botulinica, oferind posibilitatea unei abordări personalizate, strategice, a semnelor de îmbătrânire și a îmbunătățirii conturului facial.

Iată câteva aspecte cheie despre tehnica MD Codes:

 • Tehnica MD Codes se concentrează pe abordarea strategică a feței în ansamblul său, în loc să se concentreze doar pe tratarea unor zone specifice. Ideea principală este că pentru a obține cele mai bune rezultate estetice, trebuie să se înțeleagă și să se trateze cauza problemei, nu doar simptomele.
 • Dr. Mauricio de Maio a dezvoltat o “hartă” a feței, unde a definit puncte de injectare specifice pentru a atinge obiectivele estetice dorite. Aceste puncte sunt numerotate și etichetate cu coduri, ceea ce permite medicului estetic să creeze un plan personalizat pentru fiecare pacient.
 • Metoda MD Codes permite medicului să creeze un plan personalizat pentru fiecare pacient, ținând cont de nevoile și dorințele individuale ale acestuia. Astfel, nu există o “abordare unică pentru toți,” ci tratamente adaptate pentru a obține cele mai bune rezultate.
 • De obicei, tehnica MD Codes implică utilizarea acidului hialuronic și a toxinei botulinice ca substanțe de umplere și de corectare a volumului facial, pentru a netezi ridurile. Acidul hialuronic este foarte cunoscut pentru capacitatea sa de a reține apa, ceea ce contribuie la hidratarea pielii și la crearea unui aspect tânăr .
 • Unul dintre principalele obiective ale tehnicii MD Codes este obținerea unor rezultate naturale, astfel încât pacienții să arate mai tineri, fără să pară supuși unor intervenții estetice.

Ce este tehnica MD Codes?

MD Codes reprezintă o procedură detaliată și foarte precisă în medicina estetică,bazată pe tehnici de injectare facială, care are ca scop nu doar reîmprospătarea și rejuvenarea aspectului facial, ci și corecția atributelor emoționale, astfel încât chipul să pară mai atractiv, mai vesel, mai odihnit. Metoda se bazează pe conceptul de “codificare” a feței, sau a altor zone, medicul folosind o hartă detaliată a punctelor de injectare pentru a obține rezultate precise și naturale.

Curiozități despre tehnica MD Codes

 • Originea tehnicii: tehnica MD Codes a fost dezvoltată de medicul estetician canadian Dr. Mauricio de Maio, care a reușit să creeze această abordare revoluționară pentru a răspunde cerințelor tot mai exigente ale pacienților în ceea ce privește rezultatele naturale și personalizate.
 • Abordare personalizată: ceea ce face tehnica MD Codes atât de unică este abordarea sa personalizată. În loc să se concentreze pe tratarea unor anumite riduri sau zone izolate ale feței, MD Codes se axează pe întregul aspect facial, folosind o hartă detaliată a punctelor de injectare pentru a corecta și îmbunătăți proporțiile și simetria feței.
 • Rezultate durabile: injecțiile cu acid hialuronic utilizate în tehnica MD Codes oferă rezultate durabile. Pacienții se pot bucura de efecte vizibile timp îndelungat înainte de a fi nevoie de reînnoirea tratamentului.
 • Procedură non-invazivă: un alt avantaj major al tehnicii MD Codes este că este non-invazivă. Nu sunt necesare incizii chirurgicale sau perioade de recuperare lungi, ceea ce face ca această abordare să fie potrivită pentru mulți pacienți.

Beneficii

MD CODES™ este cel mai cuprinzător sistem de reîntinerire facială, un tratament eficient de recăpătare a volumului facial ce oferă și posibilitatea corecției atributelor emoționale – pacienții pot identifica ce anume vor să obțină: un aspect mai puțin obosit, mai puțin trist sau mai puțin supărat, și să ceară o corecție a aspectului facial și în funcție de aceste lucruri.

Acționând asupra unor puncte țintă ale feței, MD Codes™ contribuie la corectarea aspectului facial făcând ca rezultatul final să fie acela dorit: reîntinerit, odihnit, atractiv sau vesel. Prin intermediul tratamentelor injectabile faciale ce au ca scop corectarea asimetriei și dezechilibrului facial, MD CODES™ asigură un mod revoluționar de reîntinerire, bazându-se pe ideea că fiecare zonă (baza alară, pomeții, partea mediană, linia maxilarului, etc.) trebuie să aibă volumul necesar reîntregit. Astfel, pentru a reface armonia întregii fețe, toate părțile trebuie abordate împreună, pentru a oferi o structură facială echilibrată. Iar ce oferă MD CODES™ este o sistematizare a procedurilor injectabile (acid hialuronic, toxina botulinica), bazându-se pe principiul că unitățile feței și subunitățile trebuie să fie reconstruite sau tratate corect simultan, pentru a restabili volumul și structura pierdută din cauza procesului de îmbătrânire.

 • Rezultate personalizate: fiecare tratament este adaptat individual pentru a satisface nevoile și dorințele pacientului. Nu există un “tratament standard,” ceea ce înseamnă că pacienții pot obține rezultate care se potrivesc perfect cu caracteristicile lor unice.
 • Aspect natural: unul dintre obiectivele majore ale tehnicii MD Codes este de a oferi rezultate naturale. Prin corectarea proporțiilor feței și a simetriei, pacienții obțin un aspect tânăr și rejuvenat, fără să apară acel aspect “înghețat” sau “umflat”.
 • Procedură rapidă: tratamentul cu MD Codes este rapid și eficient. Majoritatea procedurilor pot fi finalizate într-o oră sau chiar mai puțin, permițând pacienților să revină rapid la activitățile lor obișnuite.
 • Rezultate durabile: rezultatele tratamentului cu MD Codes sunt durabile, permițând pacienților să se bucure de aspectul lor îmbunătățit pentru o perioadă îndelungată.
 • Procedură sigură: acidul hialuronic sau toxina botulinica folosite în tehnica MD Codes sunt ingrediente sigure și bine tolerate de majoritatea pacienților. Efectele secundare sunt minime și de scurtă durată.

Cui se adresează metoda MD Codes?

Tehnica MD Codes este potrivită pentru un spectru larg de pacienți, dar mai ales pentru cei care doresc să îmbunătățească aspectul facial și să obțină un aspect mai tânăr. Este utilă pentru corectarea ridurilor fine, a liniilor de expresie, a pierderii de volum facial și pentru conturarea pomeților și a bărbiei. Pacienții cu diverse tipuri de piele și vârste se pot bucura de beneficiile acestei tehnici personalizate.

Contraindicații

Deși tehnica MD Codes este considerată sigură, există câteva contraindicații pe care medicii esteticieni le iau în considerare înainte de a recomanda tratamentul:

 • Sarcina și alăptarea: femeile însărcinate sau care alăptează ar trebui să amâne tratamentul cu MD Codes până după finalizarea acestor perioade.
 • Alergii sau sensibilități: pacienții cu alergii sau sensibilități la ingredientele injectabile trebuie să informeze medicul înainte de tratament.
 • Infecții actuale: prezența unei infecții cutanate active în zona de tratament poate fi o contraindicație temporară.
 • Afecțiuni medicale grave: pacienții cu afecțiuni medicale grave sau cronice trebuie să discute cu medicul lor înainte de a decide asupra unui tratament cu MD Codes.

Durata procedurii

Durata unei proceduri poate varia în funcție de numărul de puncte de injectare și de zonele tratate. Cu toate acestea, majoritatea procedurilor sunt rapide și pot fi finalizate într-o oră sau chiar mai puțin.

Substanțele utilizate

Substanțele principale utilizate în tehnica MD Codes sunt acidul hialuronic și toxina botulinică. Aceste ingrediente sunt sigure, bine tolerate, și oferă rezultate impresionante în ceea ce privește corecția ridurilor și a liniilor fine. De altfel, acidul hialuronic este o substanță naturală găsită în piele, ceea ce îl face potrivit pentru injecții estetice.

De ce să ne alegi

 

La Dermaceutica, ne dedicăm toate cunoștințele către a oferi pacienților noștri cele mai bune tratamente estetice. Iar tehnica MD Codes reprezintă într-adevăr un pas semnificativ în evoluția medicinei estetice, oferind pacienților oportunitatea de a experimenta un nou “look”, personalizat și natural. Cu beneficii notabile și un accent pe siguranță și rezultate durabile, această tehnică atrage tot mai mulți entuziaști ai frumuseții din întreaga lume.

 

MD Codes™ este un tratament personalizat, conceput pentru fiecare pacient în parte după evaluarea și măsurătorile adecvate. Datorită abordării holistice oferite de către dr. Monica Darmanescu, pacienții noștri pot fi siguri că beneficiază de cele mai bune rezultate ale tratamentului lor. Prin urmare, dacă vă doriți o transformare a aspectului facial cu ajutorul tehnicii MD Codes, vă invităm la DERMACEUTICA pentru o consultație. Vom discuta despre obiectivele voastre estetice și vom dezvolta un plan personalizat pentru a vă ajuta să obțineți rezultatele dorite. Pentru a face o programare ne puteți contacta la 0749-093-222.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.