Dermaceutica
Str. Av. Teodor Iliescu 76
Ne puteti suna la
0749093222
Trimiteti un mesaj
office@dermaceutica.ro
Programari 15.00 - 20.00
Luni-Vineri

Avantaje și dezavantaje ale laserului CO2

Deși există avantaje și dezavantaje în alegerea oricărui tratament cu laser facial, concluzia este . . . trebuie să alegi ce este potrivit pentru nevoile specifice ale pielii tale. Când decizi ce terapie de resurfacing cu laser vrei să urmezi, există mulți factori de luat în considerare, iar dr. Monica Dărmănescu te poate ghida prin procesul de alegere a terapiei de regenerare a pielii care ți se potrivește cel mai bine.


TRATAMENT INVAZIV DE RESURFACEREA PIELII?

Metodele invazive cu laser au avantajele și dezavantajele lor

Unele tratamente faciale cu laser sunt mai puțin invazive decât altele. Cu toate acestea, adevărul este că, cu cât terapia cu laser este mai invazivă, cu atât rezultatele tale vor fi mai vizibile. La clinica Dermaceutica, fiecare tip de tratament cu laser oferit este util și vizează nevoi specifice, iar cel mai invaziv tratament de refacere a pielii oferit este laserul CO2. Acesta tratează atât afecțiuni ale pielii cât și probleme legate de îmbătrânirea pielii.

Nu numai că oferă fermitate pielii laxe, dar și netezește ridurile profunde, fiind capabil să îndepărteze cicatricile de acnee, petele de vârstă, pigmentarea neuniformă și petele solare. Toate straturile superioare ale pielii sunt vizate de fasciculul de dioxid de carbon care elimină celulele deteriorate ale pielii, stimulând producția de colagen nou în țesuturile pielii. Vasele de sânge și terminațiile nervoase din noul strat de piele se strâng pe măsură ce se vindecă, rezultatul observându-se în textura pielii și a tenului, care pare mai tânăr și mai luminos.

ASIGURĂ CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

Când tratamentele cu laser CO2 au fost aprobate pentru prima dată, a existat riscul de cicatrici, arsuri și hipopigmentare. Deoarece impulsurile laser sunt acum „fracționate”, efectele secundare negative sunt extrem de rare. Acum nu există daune termice, deoarece doar o parte din suprafața pielii este tratată prin micro-perforații, permițând celulelor pielii din zonele netratate să formeze o punte care accelerează procesul de vindecare. Sedarea conștientă sau sedarea completă poate fi necesară datorită faptului că metoda de resurfacing este mai invazivă. Acest lucru nu este însă un motiv de îngrijorare, deoarece la Dermaceutica, vă oferim toate măsurile de precauție necesare pentru a vă asigura confortul și siguranța.

Tratamentul cu laser cu CO2 oferă beneficii pe termen lung. Considerat „standardul de aur” al metodelor de refacere a pielii, avantajele și beneficiile pe care le oferă depășesc cu mult orice aspect negativ.

Un avantaj uriaș al terapiei cu laser CO2 este că poate fi realizată într-o sesiune de 60 până la 90 de minute. Nu este nevoie de programări continue, iar rezultatele vor continua să fie evidente în timp, pe măsură ce noua producție de colagen continuă.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.